Direct la continutul paginii »

Niro Investment SAToate companiile aflate în portofoliul Niro Investment Group sunt lideri de piaţă, indiferent că vorbim de industria bunurilor de larg consum, industria alimentară, construcţii, servicii de pază şi protecţie, real-estate, industria de agrement.

Pe lângă toate aceste atribute, compania noastră Și-a clădit un renume din investițiile masive făcute in oamenii săi, probabil cel mai important capital al Niro Investment Group. Cei peste 1200 de angajați, dintre care o mare parte sunt alături de noi de la inceputurile companiei, reprezintă dovada cea mai bună pentru modul in care Niro Investment Group a reușit să se impună pe piața românească. Cei mai buni jucători rămân mereu in echipa cea mai bună.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Niro Investment SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Niro Investment SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Niro Investment SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.545