Direct la continutul paginii »

Moldova Universal SASingurul loc din Botoşani în care tinerii şi adulţii, împreună cu familia, pot petrece o zi întreagă la cumpărături, la casino, bowling sau biliard, în zona de joacă, sau la restaurant, cafenea sau bar, răsfăţându-se cu specialităţi culinare şi deserturi delicioase la food court, gelaterie sau cofetarie.

Localizat în inima oraşului, cu acces şi vizibilitate excelente, cu o suprafaţă de peste 6 000 mp şi o arie totală de 32 000 mp, Uvertura Mall este dezvoltat pe conceptul de «one stop shopping center» şi personalizează – prin mixul de facilităţi – opţiunea fiecărui client:

clădire nouă, desfăşurată pe şase nivele: subsol, parter şi patru etaje;
cea mai mare parcare: peste 270 locuri dispuse suprateran, etajat pe şase nivele;
design şi finisaje moderne;
cea mai mare suprafaţă de spaţii comerciale centrale de închiriat: 15 000 mpContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Moldova Universal SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Moldova Universal SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Moldova Universal SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.926