Direct la continutul paginii »

Catwalk Design SRLSucces foloseste numai materiale de calitate foarte buna.Atat hartia cat si pielea folosita la producerea organizerelor sunt de cea mai inalta calitate. Copertile organizerelor sunt in continuare executate manual. Finisajele realizate de catre Succes sunt mult mai bine executate decat cele facute de alte branduri. Un exemplu il reprezinta cusaturile din contur si colturile rotunjite ale copertilor.Oricum, adevarata calitate apare doar dupa cativa ani de folosinta.Organizerele ieftine, pur si simplu nu rezista, in timp ce Succes va va asigura multi ani de placere.O mica minune, in acest sens, este ca Succes asigura o garantie pe viata.


Teoretic, continuturile sunt disponibile pe tot parcursul anului. In completarea organizerelor din colectia Classic, care sunt disponibile pe stoc, Succes ofera si organizere din colectia Excellence . Copertile stilate ale organizerelor din colectia Excelllence sunt remodelate an de an si produse in serii limitate. Din acest motiv, un asemenea organizer unic, va fi disponibil o anumita perioada de timp.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Catwalk Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Catwalk Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Catwalk Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.683