Direct la continutul paginii »

Sport Print Team SRLSPORT PRINT TEAM este o companie specializata in domeniul produselor promotionale.


Cu un staff cu pregatire profesionala si experienta Sport Print Team este capabila sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.


Produsele noastre se incadreaza in clasa de calitate A si
garantam astfel toate serviciile pentru care apelati la noi.

Daca iti place Francesco Totii, Alessandro Del Piero, Gennaro Gattuso, Paolo Maldini, Gianluigi Buffon sau esti nostalgic dupa Diego Armando Maradona ai acum posibilitatea sa pastrezi o amintire originala sau pur si simplu sa faci un cadou deosebit.
Figurinele Sport Print Team sunt realizate dupa o tehnologie extrem de minutioasa care duce la o asemanare izbitoare cu realitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sport Print Team SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sport Print Team SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sport Print Team SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.