Direct la continutul paginii »

Medusa Textile SRLÎn cadrul firmei se poate procesa produsul de la croit până la călcat şi ambalat.

Parcul de utilaje din dotare cuprinde toate tipurile de masini necesare pentru confectionarea de lenjerie intimă şi îmbrăcăminte pentru femei şi bărbaţi.

SC MEDUSA TEXTILE SRL este o firmă specializată în confecţionarea de articole de lenjerie şi îmbrăcăminte pentru femei şi bărbaţi din tricot.

Firma „Medusa Textile” are o linie de producţie destinată pieţei interne, cu creaţii proprii, produse comercializate în magazinul nostru din Arad, produsele fiind vândute la preţ de producător. Dorim colaborarea şi cu alte magazine pentru vânzarea produselor noastre; de asemenea lucrăm îmbrăcăminte la comandă.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Medusa Textile SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Medusa Textile SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Medusa Textile SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.671