Direct la continutul paginii »

Novatex SRLNovatex SRL este o companie ce activeaza pe piata din Romania inca din anul 1996. Domeniul de activitate il constituie importul si distributia accesoriilor, pieselor de schimb, consumabilelor pentru industrie si a materialelor geosintetice. 
 
Novatex ofera clientilor o gama larga de produse si servicii pentru diferite industrii. Portofoliul de produse: Ace de cusut Organ industriale si casnice, ata de cusut industriala si casnica, hartie, folie, carton, utilaje de taiere, masini de cusut industriale, adezivi, uleiuri, fermoare, scai, etc.
 
Punem la dispozitie o gama larga de produse geosintetice si pentru industria de constructii, impreuna cu suportul specialistilor din domeniul tehnic. : geotextile, geocompozite, geogrile, membrane HDPE, geocelule, saltele bentonitice, saltele de nisip, etc.
 
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon: 0259 467 208 sau pe novatex.roContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Novatex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Novatex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Novatex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.339