Direct la continutul paginii »

Aleina Consulting SRLPassionshoes s-a nascut din pasiunea pentru tango, care s-a indreptat si inspre pantofii de dans si speram sa creasca in viitor si spre alte lucruri frumoase.


Pantofii de tango sunt fabricati in Argentina, in ateliere unde materialele sunt alese cu grija si prelucrate manual. Se foloseste pielea argentiniana, recunoscuta la nivel mondial. Rezultatul este un pantof usor si comod, cu un design variat, mergand de la clasic pana la special si extravagant.


Pantofii de seara au aparut din colectia noastra de pantofi de dans, din care am selectionat acei pantofi pe care-i puteti purta pe strada, la serviciu sau la o ocazie, avand mereu siguranta ca veti fi speciala si frumoasa, cu o pereche de pantofi usori, in care speram ca picioarele dumneavoastra nu vor mai suferi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aleina Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Aleina Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aleina Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.943