Direct la continutul paginii »

Eos Impex SRL



Firma noastra are ca obiect de activitate importul şi comercializarea engros a produselor textile second hand calitatea 1, extra.

Marfa este ambalată în saci de plastic transparenti cu capacitatea de 25 kg majoritatea sau saci de rafie cu capacitatea de 40-60 kg / 100-150 kg.


Societatea noastră impreuna cu partenerii externi din Olanda, Anglia, Belgia, Suedia si Germania se asigura in permanenta de caliatea produselor importate acestea fiind sortate in totalitate la standardele cele mai inalte de catre furnizori.


Avem o experienţă vastă în domeniul comercializării de haine second hand calitatea 1, extra din Olanda, asigurând aprovizionarea atât a clienţilor regionali cât şi de pe întreg teritoriul României cu îmbracaminte si încaltaminte second hand sortate cat si colecta originală „door to door".



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Eos Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eos Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eos Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.