Direct la continutul paginii »

Ile Trade Company SRLILE Trade Company este o societate comerciala infiintata in 1993 cu capital integral romanesc.

Principalul domeniu de activitate, in prezent, il reprezinta industria textila, ILE Trade fiind furnizor de masini profesionale (casnice si industriale) de cusut si masini de brodat, mese de calcat, prese de termocolat si generatoare de abur, prese de finisat, topere si manechine, sisteme CAD, masini de imprimat si finisat, mese de spanuit si croit automat, etc.

Deasemenea, am selectat producatori cu un bun raport calitate pret, sloganul dupa care ne ghidam este: calitate foarte buna la un pret rezonabil.

Principalele noastre preocupari s-au indreptat catre selectarea unor producatori de top care sa garanteze o calitate si fiabilitate deosebite, dar care sa aiba departamente speciale de proiectare si cercetare, care sa asigure o dezvoltare continua a masinilor pe care le produc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ile Trade Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ile Trade Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ile Trade Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.697