Direct la continutul paginii »

Eravis Trade SRLEravis Trade este prezenta pe piata din Romania din 1994.

Compania si-a inceput activitatea prin distribuirea unor marci romanesti de incaltaminte. Rezultatele favorabile si recunoasterea pe piata, de care s-a bucurat, au ajutat la dezvoltarea companiei.

Eravis Trade isi doreste sa vina in intampinarea clientilor sai , fiind prezenta in fiecare an la targurile de profil, cu noile colectii de incaltaminte cu peste 300 modele de o mare diversitate (clasic, casual si business).

ncepand cu anul 2000 Eravis Trade a inceput sa dezvolte parteneriate cu Germania, Polonia si Ungaria, devenind astfel unic importator al unor marci de renume din aceste tari.

In prezent, Eravis Trade este unic importator al brandurile poloneze: Badura, Mateo si Daniel, marci de incaltaminte, care se impun prin stil distinct si calitate exceptionalaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eravis Trade SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eravis Trade SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eravis Trade SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.357