Direct la continutul paginii »

C.n.c. Latech SRLSocietatea noastra a modernizat/realizat pana in prezent peste 50 de masini.

Din experienta acumulata incercam permanent sa imbunatatim si sa completam produsele noastre, tinand cont de cerintele clientilor nostrii.

Activitatea de baza consta in proiectarea si realizare unor masini noi respectiv modernizarea masinilor vechi existente.

Societatea CNC LaTech srl in 2006 a abordat un nou domeniu de activitate, proiectarea si realizarea de masini de debitare cu comanda numerica, taiere cu flacara si alte masini (cu si fara comanda numerica). Realizarea acestora se face in colaborare cu General Numeric srl. - partea electrica si electronica.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale C.n.c. Latech SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre C.n.c. Latech SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii C.n.c. Latech SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.433