Direct la continutul paginii »

Sumaro SRLAtitudinea flexibila privind livrarea si punerea in functiune a produselor achizitionate este unul dintre punctele noastre forte in vederea consolidarii unei colaborari pe termen lung.

Dezvoltarea continua si constanta a SUMARO este garantia clientilor nostri că experienţa acumulată în timp pe piaţa maşinilor si utilajelor destinate prelucrarii metalului este folosita in avantajul lor.

Fondata in 1990, SUMARO este o companie cu capital privat care are ca obiect principal de activitate comercializarea, modernizarea si intretinerea de masini-unelte destinate prelucrarii metalului. In prezent, SUMARO este distribuitor in Romania al produselor din gama Fermat, lider in Europa centrala in productia de masini-unelte si echipamente de proces.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sumaro SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sumaro SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sumaro SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.369