Direct la continutul paginii »

Icpiaf SAICPIAF – INSTITUT DE CERCETARE SI PRODUCTIE PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARA SI FRIG.

Dispunand de utilaje performante de executie si personal cu inalta calificare si experienta pentru toate domeniile (mecanici, sudori autorizati, electronisti, frigotehnisti, ingineri mecanici si pentru industria alimentara), societatea poate raspunde la toate cerintele privind executia si montarea utilajelor solicitate.

Este o societate cu capital privat romanesc, cu o bogata experienta in domeniu si are ca activitati de baza atat conceptia si proiectarea cat si executia unei game foarte largi de echipamente si utilaje tehnologice pentru industria alimentara, petroliera, chimica, farmaceutica.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Icpiaf SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Icpiaf SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Icpiaf SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.203