Direct la continutul paginii »

T A R SRLPolitica S.C.TAR M.V..R.L. in domeniul calitatii vizeaza furnizarea de produse si servicii care sa satisfaca in permanenta cerintele clientilor nostrii, sub toate aspectele: calitate, incredere, siguranta in derularea contractelor, lipsa sesizarilor / reclamatiilor, a intarzierilor in livrare, etc.

SC TAR SRL are 30 de ani experienta in industria echipamentelor pentru drumuri. Portofoliul TAR este amplu, recomandat de numele mari din domeniu si cuprinde fabricarea, modernizarea si intretinerea diverselor utilaje si echipamente.

Concurenta tot mai acerba ce se manifesta pe piata internationala, precum si exigenta mereu crescanda a consumatorilor interni, aduc ca prim factor de diferentiere a producatorilor: CALITATEA, atat in realizarea produselor cat si a serviciilor prestate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale T A R SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre T A R SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii T A R SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.917