Direct la continutul paginii »

Titan Echipamente Nucleare SAObiectivul principal al acestei investiţii a fost acela de a se asimila în fabricaţie, prin transfer de tehnologie canadiană, producerea unor echipamente complexe pentru uz nuclearo-energetic, sub licenţa Atomic Energy Canada Ltd., în condiţii de exigenţe maxime ale gradului de tehnicitate, fiabilităţii şi ale nivelului calitativ.

Dispunând de specialişti cu înaltă calificare, şcolarizaţi şi specializaţi în Canada, TITAN ECHIPAMENTE NUCLEARE deţine tehnologiile de execuţie pentru echipamentele din sistemul de manipulare a combustibilului pentru centrale nuclearo-electrice de tip CANDU.

Societatea comercială TITAN ECHIPAMENTE NUCLEARE S.A., a fost înfiinţată în 1982, ca urmare a iniţierii Programului Naţional Nuclearo-Energetic care prevedea construirea la Cernavodă a Centralei Nuclearo-Energetice tip CANDU.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Titan Echipamente Nucleare SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Titan Echipamente Nucleare SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Titan Echipamente Nucleare SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.997