Direct la continutul paginii »

Profinox SRLInoxul este un metal care nu se oxideaza. Proprietatile lui sunt: durabilitate, masa mica, utilizare larga, de la industria constructoare de avioane la produse in bucatarie.

Firma noastra, denumita sugestiv PROFINOX, a fost infiintata in 2005 cu scopul precis de a furniza pietei de specialitate produse si servicii in acest segment important si pretentios, cel al amestecarii si stocarii de produse alimentare si farmaceutice in rezervoare de stocare inox, produse si servicii cu un grad ridicat de calitate intr-un mod cat mai PROFesionist.

Prin informatiile pe care le gasiti pe acest site privind rezervoarele de stocare marca W1.4301/1.4404 – AISI304/316L, dorim sa va supunem atentiei un mod alternativ de rezolvare a problemelor legate de proiectele de investitii si achizitii de produse de tip rezervoare stocare inox.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Profinox SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Profinox SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Profinox SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.513