Direct la continutul paginii »

T.m.v. Industrial SRLCompania este membru al Camerei de Comert si Industrie a Romanie avand o participare constanta in cadrul manifestarilor de profil.

In domeniul masinilor de ambalat orizontale este unica producatoare din Romania, furnizand de asemenea si accesorii pentru acestea. Masinile sunt proiectate si executate in cadrul TMV INDUSTRIAL, pentru produse alimentare si nealimentare in conformitate cu ISO 9000.

TMV INDUSTRIAL este o companie avand experienta in domeniul proiectarii si executiei utilajelor specifice industriei alimentare si nealimentare conform necesitatii clientului.

Calitatea utilajelor realizate de TMV INDUSTRIAL se bazeaza pe experienta specialistilor si pe utilizarea celor mai moderne componente electrice, electronice si electromecanice furnizate de firme consacrate pe piata mondiala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale T.m.v. Industrial SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre T.m.v. Industrial SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii T.m.v. Industrial SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.270