Direct la continutul paginii »

Wisconsin Precision Components SRLSuntem cunoscuti pentru profesionalism si promptitudine,dorind sa rezolvam urgentele clinetilor nostri cu dedicatie si profesionalism.

Wisconsin Precision Components S.A. este producatorul numarul 1 de suruburi cu bile din Romania, avand peste 30 de ani de experienta.

WPC a ajuns sa ofere servicii si produse in peste trei continente, fapt ce dovedeste o politica flexibila si deschisa catre orice tip de noi cereri. De asemenea preturile oferite sunt flexibile si in concordanta cu realitatea pietii.

Compania noastra fiind certificata ISO 9001: 2008 ofera o gama larga de servici strans legate de: consultanta, testare, productie, reparare, proiectare, aplicatii speciale pentru suruburi cu bile si ACME. Fiecare comanda si client nou reprezinta o noua provocare pentru noi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Wisconsin Precision Components SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Wisconsin Precision Components SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Wisconsin Precision Components SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.276