Direct la continutul paginii »

Delta Rom Technologies SRLProdusele Delta Rom Technologies sunt destinate fabricilor producatoare de piese electrice, electronice si de automobile.

S.C. Delta Rom Technologies a fost infiintata la sfarsitul anului 2000, reprezentand o importanta investitie franceza in Romania, in domeniul mecanicii fine.

Din anul 2005 societatea noastra isi desfasoara activitatea intr-o hala de productie noua, conceputa si dotata la nivel european.

Activitatea efectiva a inceput in martie 2001 cand au fost instalate si puse in functiune primele masini de productie si au fost angajati primii salariati ai societatii.

Domeniul de activitate il reprezinta fabricarea de produse din domeniul mecanicii fine.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Delta Rom Technologies SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Delta Rom Technologies SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Delta Rom Technologies SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.053