Direct la continutul paginii »

Alex Com Sting SRLALEX COM STING detine produse demne de incredere, diversificate si de un inalt nivel calitativ, capabile sa satisfaca toate cerintele de piata.

Intr-o firma moderna din domeniu, echipa tehnica este in permanenta cautare a celor mai bune solutii pentru protejarea bunurilor culturale si materiale ale societatii sau resedintei Dvs.

Produsele noastre se adreseaza atat sectorului industrial si agricol, cat si celui public si cultural.

Atunci cand cauti o firma distribuitoare de echipamente pentru stingerea incendiilor, precum si pentru intretinerea acestora, raspunsul este ALEX COM STING.

Echipamentele de stingere a incendiilor includ o mare diversitate de tipuri de stingatoare cu un design modern si accesorii PSI pentru diverse aplicatii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alex Com Sting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alex Com Sting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alex Com Sting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.906