Direct la continutul paginii »

Elka SRLPornind de la un mic atelier in care angajatii firmei montau cablaje pentru sisteme antiefractie, Smarteye si-a cucerit rapid clientii locali, singura modalitate de promovare fiind, in perioada respectiva, marketing-ul viral, sau, mai exact, de la client multumit la potential client.

SmartEye si-a inceput activitatea in anul 1994, sub numele de Elka Security, fiind printre primele companii din Romania specializate in productia si instalarea sistemelor de alarma impotriva efractiei.

In anul 2008, s-a dezvoltat ramura SmartEye - Surveillance Solutions cu sediul in Bucuresti, societate orientata spre solutiile de supraveghere destinate in principal companiilor din segmentul small&medium business.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elka SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Elka SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elka SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.941