Direct la continutul paginii »

Electromecanica Satu Mare SRLProdusele noastre includ tablouri de distributie, tablouri de automatizare, instalatii industriale de automatizare si semnalizare, calculatoare de proces, linii de fabricatie, sisteme si instalatii de iluminat industrial, retele de comunicatii si transmisii de date.

ELECTROMECANICA SATU MARE S.R.L. este o firma in continua dezvoltare, infiintata in anul 2001, specializata in realizarea si implementarea instalatiilor electrice si de automatizare, industriale si civile.

Eforturile noastre sunt dedicate asigurarii unor produse si servicii de calitate, dar fiind constienti de competitivitatea deosebita a pietei in care activeaza clientii nostri, suntem preocupati in permanenta de mentinerea unui raport Calitate/Pret foarte favorabil.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Electromecanica Satu Mare SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Electromecanica Satu Mare SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Electromecanica Satu Mare SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.