Direct la continutul paginii »

Simpa SASIMPA este o companie cu tradiţie pe piaţa de panificaţie, fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din Sibiu. Dacă în anul 1967 activitatea principală a societăţii a fost producerea pâinii, ulterior s-au achiziţionat linii de patiserie şi s-a amenajat un laborator de cofetărie.
Astfel astăzi SIMPA oferă consumatorilor săi peste 20 sortimente de pâine, 40 sortimente de patiserie şi 20 sortimente de cofetărie.

Calitatea reprezintă pentru noi un pilon de bază prin care am reuşit să satisfacem cele mai exigente cerinţe ale consumatorilor. Compania SIMPA este certificată în siguranţa alimentară (HACCP).

Datorită experienţei acumulate în zeci de ani, SIMPA a reuşit să realizeze produse unice pe piaţa sibiană folosind tehnologii tradiţionale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Simpa SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Simpa SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Simpa SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.570