Direct la continutul paginii »

Fapicom SRLS.C. Fapicom S.R.L a fost înfinţat în anul 1991, cu doi asociaţi, Szilágyi Sándor şi Nagy Sándor cu un capital social de 100.000 ROL, activitatea principală fiind fabricarea pâinii şi specialităţilor de panificaţie.

La inceput firma a lucrat cu patru angajati, cu un cuptor DAMPH din caramidă, cu o capacitate de 2,5t/zi. Investind cât mai mult in modernizarea fluxului de fabricaţie a pâinii si in servirea clienţilor, în anul 1995 am cumparat două cuptoare tip MONSUN, câte 6mp, si am deschis un magazin în cartierul Bucin.

În 1996 am devenit distribuitorul unic in judeţul Harghita al produselor SC Dobrogea SA, de unde ne aprovizionăm cu făina de foarte buna calitate. În cursul acestui an am schimbat cuptorul de caramida cu un cuptor tip Matador, de 15mp, şi am achiziţionat un autocamion Iveco, pentru transporturi interne.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fapicom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Fapicom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fapicom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.979