Direct la continutul paginii »

A & C Company SRLExcelenta amplasare a hostelui in imediata apropierea a orasului Targu Neamt, ofera turistilor posibilitatea de a vizita numeroase obiective turistice cum ar fi: Casa Memorială I. Creangă, M. Sadoveanu, Veronica Micle, Rezervaţia de zimbri, M-rea Neamţ, Secu, Sihăstria, Sihla, Agapia, Văratec, Cetatea Neamţ, Muzeul de artă populară Nicolae Popa Târpeşti.

Hostelul “Hanul Urşilor“ este situat în judeţul Neamţ pe D.N. la kilometrul 1 de TgNeamţ– Humuleşţi.

Fiecare camera satisface exigentele maximului confort, amenajarea camerelor dovedind un gust desavarsit si o deosebita atentie pentru detaliile ce asigura o atmosfera confortabila, de liniste si intimitate pentru clientii aflati departe de casa.

"Hanul Ursilor", se incadreaza la categoria 3 margarete, avand un numar de 19 camere si 53 locuri structurate astfel:
1 camera cu 3 locuri
7 camere cu 4 locuri
11 camere cu 2 locuri
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale A & C Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre A & C Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii A & C Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.248