Direct la continutul paginii »

Prosonic Prodcom SRLS.C.”PROSONIC PRODCOM” S.R.L., a luat fiinta in luna august 1996 ca societate cu raspundere limitata.

Domeniul de activitate al firmei il reprezinta comertul iar principalul obiect de activitate al acesteia este comertul cu ridicata. Din anul 2004, ne-am largit domeniul de activitate si am infiintat Agentia de turism PRO TRAVEL

Clientii nostri sunt cea mai importanta resursa a firmei - si avem grija de ei!

Implicam competentele noastre profesionale, inovatie si angajament pentru a le oferi vacanta si excursia pe care o cauta, gama si calitatea serviciilor pe care le asteapta, inclusiv pachete de servicii complete pentru individuali sau grupuri de turisti si servicii complete de bilete de avion.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prosonic Prodcom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prosonic Prodcom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prosonic Prodcom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.168