Direct la continutul paginii »

Parc Strand Impex SRLDin dorinta de a oferi servicii de calitate superioara intr-o atmosfera eleganta si rafinata si de a fi in pas cu ultimele noutati din domeniul ospitalitatii, hotelul nostru a fost modernizat complet in 2011.

In plus, va asteptam la Plaza Lake, o locatie noua situata intr-o zona privilegiata pe malul lacului si in mijlocul padurii. Plaza Lake dispune de 30 camere si apartamente spatioase si moderne cu vedere la lac sau la padure, spa (piscina acoperita de 200mp cu terasa de vara, sauna uscata si Hammam, hidromasaj, dusuri emotionale si fantana de gheata), sala de conferinte si restaurant si un cort elegant si spatios de evenimente.

Hotelul Plaza va asteapta cu o oferta larga de servicii si facilitati: camere duble, single si apartamente moderne si confortabile, doua restaurante rafinate si elegante, bar si sala de conferinte dotata profesional.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Parc Strand Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Parc Strand Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Parc Strand Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.802