Direct la continutul paginii »

Trans Service SRLSocietatea este profilată în confecţii metalice şi din INOX, comerţi inox şi service auto cu linie de ITP autorizat de RAR, proiectare instralaţii electrice în construcţii civile şi industriale.

Confecţii metalice sunt efectuate şi din INOX. Această categorie include balustrade, mese, rafturi, scări toate acestea se efectuează la comandă deoarece societatea nu produce pe stoc.

Societatea SC TRANS SERVICE SRL a fost infiinţată în vara anului 1993 în localitatea Sf. Gheorghe de către domnul inginer Kertész Rezső.

În momentul de faţă firma are 8 salariaţi .

Comerţul se desfăşioară mai ales cu INOX deoarece firma confecţionează INOXUL.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Trans Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Trans Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Trans Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.072