Direct la continutul paginii »

Ikon Ideea SRLTinand cont de dimensiunile spatiului de productie, putem realiza confectii metalice de mari dimensiuni, precum si confectii metalice cu grad ridicat de prelucrare.

Firma noastra proiecteaza, executa, livreaza si monteaza structuri metalice de rezistenta si elemente componente inchiderilor perimetrale si de acoperis.

IKON IDEEA a luat fiinta in anul 2004 avand ca obiect principal de activitate confectii metalice.
In 2005, in urma asocierii cu ARHINSTAL depozit materiale constructii si a eforturilor facute de catre ambele societati s-a reusit amenajarea si dotarea unei hale de productie ce permite desfasurarea activitatii la randament si siguranta maxima.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ikon Ideea SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ikon Ideea SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ikon Ideea SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.523