Direct la continutul paginii »

Mekmar Rom SRLMEK S.A. este o companie cu experienta si traditie de peste 20 de ani in structuri metalice si cu o integrare perfecta din punct de vedere al ultimelor tehnologii. Obiectul principal de activitate al societatii MEK S.A. este proiectarea si productia de constructii metalice.

Societatea MEKMAR ROM S.R.L. Romania reprezinta rezultatul unei activitati de succes al societatii MEK S.A. din Grecia.

Pentru a obtine cel mai bun rezultat tehnic, economic si estetic, proiectarea este prezenta in toate fazele de executie ale unui proiect de la ofertare pana la predarea finala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mekmar Rom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mekmar Rom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mekmar Rom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.713