Direct la continutul paginii »

Dadi 93 Prod Com SRLCompania comerciala Dadi’93 PRODCOM dispune de un necesar vast de produse metalurgice care pot fi utilizate in diferite domenii de activitate cum ar fi: industria petrochimica, industria petroliera, industria energetica, constructii,

Functionand efectiv din anul 1995, firma Dadi’93 este cunoscuta ca fiind una dintre liderii de piata in ceea ce priveste distributia produselor metalurgice.

Dadi’93 detine un depozit in Bucuresti (care dispune de 6 macarale pod rulant) cu o suprafata de 15000 m² unde se gasesc in permanenta 10000 tone din toate produsele comercializate de noi.

Dadi’93 detine o flota formata din 20 de autocamioane, cu o capacitate totala de transport de 600 tone de marfa, cu disponibilitate de livrare in cel mai scurt timp posibil oriunde pe teritoriul Romaniei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dadi 93 Prod Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dadi 93 Prod Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dadi 93 Prod Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.772