Direct la continutul paginii »

Scudas SAPe parcursul celor peste 25 de ani de evoluţie ascendenta, pe scara performanţelor tehnice, SCUDAS S.A. a reuşit sa se afirme ca o întreprindere puternica cu tradiţie în industria de profil, cu o producţie diversificata, dinamica şi permanent adaptata cerinţelor unei piete competitive.

Noi acordam respect clienţiilor nostri şi consideram satisfacerea nevoilor lor ca fiind printre principalele noastre fundamente. Permanent am încercat sa raspundem cerinţelor pieţii oferind produse standardizate cu fiabilitate, durabilitate şi precizie sporita, dar şi o gama larga de produse nestadardizate, pentru diferite utilizari conform cerinţelor clientului.

Fondata în anul 1980, S.C. SCUDAS S.A, este o societete comerciala din Paşcani, specializata de la înfiinţare în producerea de scule aşchietoare, portscule şi accesorii pentru maşini-unelteContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Scudas SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Scudas SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Scudas SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Scudas SA


28.949