Direct la continutul paginii »

A G M I SRLBeneficiind de experienta de peste 25 de ani in activitatea de constructii metalice a domnului inginer Tudose Gheorghe (actionar unic), care a activat inainte de infiintarea firmei in cadrul Trustului de Montaj Utilaj Chimic Bucuresti S.A. – Filiala Slobozia, compania a progresat an de an si s-a impus in peisajul autohton al firmelor de profil din Judetul Ialomita.

SC AGMI SRL Slobozia este o companie romaneasca cu actionar unic, infiintata in anul 2003 si care are ca obiect principal de activitate fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice.

Totodata, incepand din Aprilie 2010, compania noastra si-a imbogatit portofoliul de produse, putand construi Hale Semirotunde/Modulare(executie si montaj de constructii remarcabile cu forma semirotunda, hale ce permit deschideri care variaza intre 15 m si 38 m fara o structura de sustinere aditionala; realizate din otel de cea mai buna calitate, halele se pot adapta cu usurinta cerintelor clientului).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale A G M I SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre A G M I SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii A G M I SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.569