Direct la continutul paginii »

Profilcat SRLProfilcat este distribuitor de profile aluminiu si profile PVC, accesorii pentru tamplaria de aluminiu si PVC, importator al unei game largi de armaturi pentru tamplarie PVC.

PROFILCAT comercializeaza profile aluminiu executate din cele mai bune aliaje de aluminiu, extrudate la cald si vopsite cu publere in camp electrostatic.

PROFILCAT este importator direct a unei game variate de accesorii pentru AL si PVC: glafuri, paneluri, compase, garnituri, suruburi, manere, balamale, spaniolete, broaste pentru usi PVC si usi metalice, etc.

Profesionalismul echipei noastre ne-a convins de la inceput ca nu trebuie sa ne limitam doar la un simplu proces comercial ci ca trebuie sa venim in intampinarea clientilor nostrii cu solutii reale, solide, adaptate necesitatilor acestora.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Profilcat SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Profilcat SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Profilcat SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.