Direct la continutul paginii »

Aluc Prodcom SRLActivitatea de baza a societatii a fost fabricarea de cuie si articole de feronerie.

Nevoile si solicitarile din ce in ce mai mari, au facut ca societatea sa investeasca in alte masini de fabricat cuie, insistand pe acoperirea intregii game de dimensiuni.

A fost infiintata in baza Actului Constitutiv Unic autentificat cu Nr. 2310/1994, inregistrat la Registrul Comertului Craiova, sub Nr. J16/3294/1994 si la Ministerul Finantelor cu nr. R 6591798.

Prin strategia abordata de reivestire a profitului, s-a actionat in diversificarea productiei, reusind asimilarea altor produse, cum ar fi: lant zale, arcuri tapiterie, balamale metalice, balamale populare, articole din tabla si, mai nou, folie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aluc Prodcom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Aluc Prodcom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aluc Prodcom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.216