Direct la continutul paginii »

Band Metal SRLInfiintata in 1994 firma a cunoscut o evolutie ascendenta datorita celor doua atu-uri: calitate si servire prompta a clientilor.

De asemenea comercializam en-gros sarme pentru constructii, sarma ghimpata, plase rabitz, electrozi sudura.

SC Band Metal SRL este:
-producator de cuie
-producator de impletituri de sarma - plasa de sarma

La inceput am dispus de o masina de cuie si o masina manuala de impletit plasa, iar acum avem 7 masini de cuie si 4 masini automate de impletit plasa.

S-a finalizat implementarea proiectului "Extinderea volumului productiei", la SC BAND METAL SRL, proiect realizat cu cofinanţare europeană.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Band Metal SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Band Metal SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Band Metal SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.679