Direct la continutul paginii »

Dual Man SRLFolosit la inceput pentru producerea uneltelor si armelor, innobilat prin mestesugul armurierilor medievali, otelul este de mai bine de 150 de ani materia prima din care se plasmuiesc masini si structuri care par sa sfideze legile fizicii.

Dezvoltarea firmelor din Grupul DUAL s-a bazat pe promovarea de solutii si produse care au raspuns in mod eficient cerintelor tot mai diversificate ale beneficiarilor.

In aproape 20 ani de activitate, firmele Grupului DUAL au acumulat o experienta profesionala bogata si variata, au conceput si realizat o gama diversa de produse si lucrari si au participat, in calitate de antreprenor general, de subcontractant sau de furnizor la numeroase proiecte de anvergura de modernizare a infrastructurii pentru domenii dinamice si cu impact major in economie: telecomunicatii, industrie auto, constructii, transporturi, logistica si depozitare, mentenanta industriala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dual Man SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dual Man SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dual Man SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.374