Direct la continutul paginii »

Sherwin Williams Balkan SRLBecker Acroma este liderul european de piaţă în producerea de finisaje de lemn pentru aplicaţii industriale.

Compania a fost fondată în Suedia în 1874 şi are astăzi 11 unităţi de producţie, 12 centre tehnice şi reprezentanţe de vânzări în peste 40 de ţări din întreaga lume.

Moda în mobilă este foarte diversificată, astfel că noi oferim o gamă variată de finisări pentru a mulţumi orice gusturi şi stiluri.

Personalul nostru tehnic este foarte bine pregătit pentru orice tip de echipament, utilaje pentru lăcuire, utilaje pentru lăcuire cu vacuum, utilaje pentru vopsire cu peliculă, linii UV şi, bineînţeles, pulverizare.

Toate lacurile nostre pentru lemn sunt ecologice şi oferim orice tip de tehnologie, inclusiv cele pe bază de apă, UV, catalizate cu acid şi pe bază de sisteme hibride.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sherwin Williams Balkan SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sherwin Williams Balkan SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sherwin Williams Balkan SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.