Direct la continutul paginii »

Aero Compozite SRLLa S.C. AERO-COMPOZITE S.R.L. produsele se bazeaza pe tehnologii moderne si pe o gama larga de materiale simple sau compozite, metalice sau plastice, turnate, termoformate, deformate, sudate, lipite, etc.

Produsele noastre sunt montate in teren (la cerere) cu echipe propii. Ani multi de experienta, cunostinte si rutina pentru tot ce aveti nevoie pentru prezentarea produselor dumnevoastra.

Detinem in propietate spatii de productie propii in suprafata de 5000 mp, organizate in ateliere de:

prelucrarea metalelor
matriterie
prelucrarea aluminiului
prelucrarea plasticelor
serigrafie
prelucrarea sticlei
vopsitorii

Firma proiecteaza 2D si 3D, pregateste fabricatia (matrite, dispozitive in atelierele propii) si produce toate produsele necesare reclamei, unicate si serii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aero Compozite SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Aero Compozite SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aero Compozite SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.