Direct la continutul paginii »

Servicii Industriale Adix SRLGrupul Adix este un important distribuitor de materiale tehnice din Europa Centrala, avand peste 100 angajati si 16 puncte de lucru in 14 orase, din Romania, Ungaria si Slovacia. ADIX asigura o aprovizionare rapida si sigura cu produse de calitate precum si serviciile aferente acestora


Grupul Adix asigura o oferta completa din toata gama de produse distribuite, colaborand strans cu liderii de piata al grupurilor de produse. Aceste colaborari garanteaza o calitate corespunzatoare cerintelor, cunoasterea rapida a rezultatelor de cercetare si dezvoltare, aplicarea lor practica, atat la utilizarea produselor, cat si in legatura cu intretinerea lor.


Lagare cu alunecare, cuzineţi, articulaţii sferice, capete de bara

Elemente de rulmenţi (bile, role, inele, şaibe)

Carcase pentru rulmenţi cu talpa

Carcase cu rulmenţi cu autoaliniere, cu talpa, cu flanşa şi cu culisor

Rulmenţi rola de sprijin, bucşe unisens

Rulmenţi miniaturali şi de precizie ridicata

Combinaţi cu bile role cilindrice şi role ac

Rulmenţi axiali şi axial-radiali cu bile

Rulmenţi radiali cu role cilindrice, role ac, role conice şi role butoi

Rulmenti radiali, radial-axiali si oscilanti cu bileContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Servicii Industriale Adix SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Servicii Industriale Adix SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Servicii Industriale Adix SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.277