Direct la continutul paginii »

Marand SRLSocietatea are ca obiect principal de activitate:Fabricarea produselor metalice obtinute prin deformare plastica ; metalurgia pulberilor

S.C MARAND S.R.L cu sediul in Targoviste, B-dul Unirii B-l 50, Ap 69 jud Dambovita, cu spatii proprii la punctul de lucru din comuna Doicesti - Dambovita, avand capital integral privat, a fost cotata pe baza indicatorilor economici evidentiati in bilantul societatii pe anii 2003 si 2004 , in TOPUL FIRMELOR 2003 (2004)m de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura Dambovita pe locul I la categoria IMM in domeniul de activitate INDUSTRIA DE CONSTRUCTII METALICE.

Executam la cele mai inalte standarde piese stantate, din tabla de otel, pentru industria auto, care sunt apoi zincate pentru rezistenta la coroziune de minim 500 ore ceata salina. Grosimea tablei, din care se stanteaza piesele, este de maxim 3 mm.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Marand SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Marand SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Marand SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.