Direct la continutul paginii »

Metalul Mesa SRLProdusele noastre principale sunt destinate producătorilor din Uniunea Europeana îndeosebi în domeniul pieselor de schimb auto, produse after-market şi pentru producători de utilaje agricole pentru linia de asamblare.

Domeniul de activitate principal este producerea pieselor forjate, prelucrări mecanice prin aşchiere, deformări plastice la rece, confecţii metalice sudate prelucrate mecanic şi prin deformare la rece sau la cald. De asemenea executăm scule pentru prelucrări la cald , scule pentru decupări şi ambutisari precum şi alte tipuri de dispozitive .

Suntem un furnizor inportant de flanşe pentru instalaţii de petrol-gaz-apă, instalaţii sub presiune şi alte instalaţii speciale, având Certificat TŰV în acest sens.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Metalul Mesa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Metalul Mesa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Metalul Mesa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.