Direct la continutul paginii »

Image Service Prodcom SRLImplementarea si utilizarea celor mai noi tehnologii ne asigura cea mai mare capacitate de spalare din Romania si Europa de Est. Odata ce ai învatat sa faci un lucru bine, ca profesionist e greu sa-l faci prost.

Investim in eficienta proceselor noastre. Am investit si vom continua sa investim în eficienta proceselor noastre. Parcul auto dedicat exlusiv transportului lenjeriei, este doar o parte din angrenajul care asigura livrarea rapida si prompta a comenzilor catre clientii nostri.

Capacitatea mare de spalare si livrare în conditii de maxima igiena, 24 ore din 24, 7 zile din 7, dupa un program stabilit de comun acord, ne aduc în postura de partener de încredere .

Adaptabilitate, flexibilitate, experienta si promtitudine fiind cuvintele noastre de ordine. Suntem preocupati permanent de satisfacerea nevoilor clientilor nostrii.

Investim în cele mai eficiente tehnologii, investim în oameni, investim în viitor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Image Service Prodcom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Image Service Prodcom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Image Service Prodcom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.