Direct la continutul paginii »

Inoxline SRLProdusele noastre din INOX au DURABILITATE, ELEGANTĂ, RAFINAMENT si PERSONALITATE.

Înfiintată în anul 2006, firma INOXLINE execută si montează din INOX (în combinatie cu lemn, sticlă sau policarbonat) diferite modele de balustradă, mic mobilier (cărucioare pentru cuptoare si cuptoare rotative; cărucioare pentru transportul navetelor în brutării; carucioare pentru hoteluri, moteluri, restaurante; mobilier pentru laboratoare de cofetării, patiserii; mese; rafturi; dulapuri pentru bucătării), accesorii si ornamente.

Calitatea materiilor prime folosite este deja o garantie a faptului că produsele oferite sunt conforme cu cerintele UE in domeniu.

Personalul calificat si dotarea tehnică ne permite să facem fata unor lucrări pretentioase.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Inoxline SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Inoxline SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Inoxline SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.275