Direct la continutul paginii »

Higiene Lacroix SRLDe 5 ani Higiene Lacroix® Romania va ofera o gama extensiva de echipamente si consumabile necesare generarii si intretinerii curateniei si igienei in zonele publice sau private.

Fie ca vorbim despre dotari pentru toalete (uscatoare de maini cu senzor, uscatoare de par hoteliere, dozatoare sapun, dispensere hartie igienica, hartie prosop sau industriala, armaturi sanitare), cosuri de gunoi stradale cu scrumiera, pubele, utilaje si echipamente curatenie (masini de curatat pardoseli, aspiratoare profesionale industriale, monodiscuri, carucioare de curatenie), sau consumabile curatenie si igiena, toate sunt supuse periodic analizei exigente a specialistilor nostri in scopul de a asigura servicii si produse competitive.

Producatori prestigiosi precum Jofel, Numatic, Brabantia, Celtex, Imbal-Paper, sau Johnson Diversey ne asigura ca am facut alegerea buna. In prezent beneficiaza de produsele si serviciile Higiene Lacroix®Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Higiene Lacroix SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Higiene Lacroix SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Higiene Lacroix SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.