Direct la continutul paginii »

Rairo Invest SRLInitiatorii lui au reusit sa intervieveze si sa declare manageri de proiect - cu diploma 200 de persoane de la nivelul intregii tari. "Numarul este destul de redus, desi consideram ca este o meserie de viitor. Integrarea in UE obliga Romania la derularea de proiecte si, deci, va fi nevoie de profesionisti in acest domeniu. Pana in prezent s-a facut evaluarea standardului stabilit, aprobat in 2000, dar, de acum, evaluarea se va face dupa modelul revizuit care sa corespunda standardelor europene", a declarat Cristina Carp, managerul proiectului, vicepresedinte al Fundatiei "Actiunea civica".

Managerii de proiect din regiunea Bucuresti-Ilfov pot fi evaluati gratuit, incepand din noiembrie, in cadrul proiectului "Managerul de proiect - principalul factor de absorbtie eficienta a fondurilor comunitare", finantat de PHARE - Resurse umane si implementat de Fundatia "Actiunea civica", in parteneriat cu Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Bucuresti.

Proiectul, derulat din ianuarie 2007, prevede evaluarea fara plata a 50 de persoane pana cel tarziu la 20 ianuarie 2008.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rairo Invest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Rairo Invest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rairo Invest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.678