Direct la continutul paginii »

Abacomp Comert SRLInca de la infiintarea firmei avem in vedere promovarea solutiilor economice in industrie, prin distributia si vanzarea celor mai noi si moderne utilaje si accesorii, pneumatice, abrazive.

Eforturile permanente de a extinde piata s-au materializat in colaborarea cu peste 1500 de clienti din tara.

Cele peste doua mii de articole pe care le comercializam, sunt produse de firme cu traditie, recunoscute la nivel mondial (ABAC, GAV, ROTTLUFF, SONNENFLEX, LESSMANN, etc.), asigurand premisele construirii unor relatii comerciale bazate pe respect neconditionat.

Obiectivul nostru principal, este acela de a satisface intotdeauna dorintele clientilor nostri. Reteaua noastra de service la nivel national asigura intervenetia in timp util,24-48 oreContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Abacomp Comert SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Abacomp Comert SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Abacomp Comert SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.