Direct la continutul paginii »

Katon Nuclear SRLFirma KATON se bazeaza pe un personal cu inalta calificare in domeniul constructiilor civile si industriale, confectiilor metalice si instalatiilor, precum si in managementul calitatii.

Grupul de firme cu sediul in orasul Medgidia si filiala in Cernavoda dispune de personal bine pregatit, cu experienta dobandita in executia lucrarilor pe platformele Fabricilor de ciment de la Medgidia, Alesd, Hoghiz, Uzinii de automobile Renault Dacia Pitesti si CNE Cernavoda.

Personalul firmei KATON este format din: ingineri, arhitecti, proiectanti, economisti, contabili, sefi de departamente, tehnicieni, maistri, lacatusi, zidari, vopsitori, sudori, mecanici, soferi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Katon Nuclear SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Katon Nuclear SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Katon Nuclear SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.