Direct la continutul paginii »

Metal Prest SRLÎn timpul celor 15 de ani de existenta, compania Metal Prest a produs, prelucrat si furnizat o gamă largă si variata de produse si elemente din fier forjat (a se vedea sectiunea Produse).

Societatea Metal Prest , fondata in 1994, este deja un nume de referinta in producerea, prelucrarea si furnizarea produselor si componentelor din fier forjat.

Membrii companiei noastre formeaza o echipa unita, pasionata, profesionista, bine sudata in timp si devotata muncii si lucrului bine facut.

De la produsele de baza, cum ar fi mese sau scaune, pana la produse mai complexe precum balustrazi, garduri, porti si alte decoratiuni, am reusit sa ne impunem drept una din cele mai bune companii romanesti din industria fierului forjat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Metal Prest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Metal Prest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Metal Prest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.292