Direct la continutul paginii »

G.s. Metalic Rack SRLGS METALIC RACK SRL a luat fiinta in anul 1998 ca urmare a dorintei de a aduce in Romania cea mai noua tehnologie in domeniul rafturilor metalice pentru depozitare.

Avand in spate o experienta de peste 25 de ani , lider in proiectarea si producerea rafturilor metalice, bazandu-se pe inalta tehnologie, GS Scaffalature produce o gama vasta de produse de la micile rafturi de casa pana la marile depozite automatizate.

Proiectantii nostrii lucreaza in mod constant pentru a pune la punct noi produse care sa elimine definitiv suruburile si sudurile obtinind o reducere a costurilor dar mentinand caracteristici tehnologice foarte performante.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale G.s. Metalic Rack SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre G.s. Metalic Rack SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii G.s. Metalic Rack SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.